Temps de flors: acabem amb pintura?

dimarts, 24 de març del 2020

Hola a tothom!

La última proposta d'aquesta sèrie d'activitats que estàvem fent sobre les diferents representacions de les flors en la història de l'art es treballa amb pintura i pren de referència aquesta obra d'Edouard Manet:


La manera de pintar de Manet va marcar un abans i un després. Manet, a la seva época, va trencar amb la manera seriosa i tradicional de pintar i va obrir camí a una forma més natural i lliure, on el més important era expressar la manera i el gust de cada un per les coses... Si voleu fer un ull en aquest link podeu veure algunes de les seves pintures més importants:


Pels que vulgueu probar, la proposta de treball és:

1r: fer un petit estudi de dibuix del quadre. En un full qualsevol dibuixeu les formes i línies principals, sense els detalls (com un "esquema"):


2n: Prepareu el full definitiu, cartulina, catró o el que tingueu per casa, i abans de començar amb la pintura dibuixeu la forma general que fan el gerro i les flors (encara amb menys detalls) amb un llapis. Comenceu a treballar amb pintura el fons (tons foscos) i quan estigui sec seguiu amb es flors i el gerro (tons clars).


Si us animeu i ho feu envie-me una foto de com us ha quedat al correu:

 emprenedoriagilpe@gmail.com

Si rebo uns quants els penjaré en una entrada al blog i així compartim el que fem entre tots...

Fins aviat!!!!!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada