ENGLISH :)

dimarts, 24 de març del 2020


Good morning students from 3rd grade!
Bon dia alumnes de tercer!! Com va tot? Espero que molt bé. Vau provar els jocs de la setmana passada? Espero que us hagin agradat.
Aquesta setmana continuem amb més feinetes, a veure si us agraden. A continuació us poso els enllaços per arribar a les feines i les explicacions per tal que sapigueu com funcionen:

En aquesta feineta apareix una imatge on surten diferents persones fent diverses accions. El que heu de fer és relacionar les frases de la dreta amb les de l’esquerra per formar una frase correcta sobre el que estan fent.  Com es fa? Es clica sobre la primera columna i sense deixar de premsar el ratolí l’hem de relacionar amb una frase de l’altra columna. 

Es tracta d’un reading sobre la temàtica “House”. Hem de llegir el text i fer les activitats A, B, C (només la part de cert o fals, no cal justificar) i D. Si voleu anar més enllà, podeu fer un role play amb alguna persona de la vostra família. Un pot ser la Becky i l’altre el George. Us podeu gravar i m’ho podeu enviar a l’adreça electrònica paolacuencaescola@gmail.com

3. Proposta relacionada amb el que estem vivint aquests dies. Des de l'àrea d'anglès també es proposa fer un dibuix que expliqui el que estem vivint aquests dies que, a més, posi la següent frase en anglès: Everything will be fine (tot anirà bé). 

Resultado de imagen de everything will be fine rainbow

4. Si voleu podeu fer un petit diari en anglès sobre què esteu fent aquests dies i així, de pas, practiqueu el present continuous. Podeu gravar-vos dient el que esteu fent i enviar-ho o podeu anar anotant-ho a una llibreta o a un word i compartir-ho amb mi a través de l’adreça paoalcuencaescola@gmail.com
Exemple de frase correcta: I’m in the kitchen. I’m cooking rice and sausages with my grandma.

Doncs bé nois, això és tot. Espero que us agradin les propostes i que tot vagi genial. Com us vaig dir, podeu posar-vos en contacte amb mi per a qualsevol dubte, si em voleu explicar alguna cosa, si voleu compartir les feines amb mi... al correu paolacuencaescola@gmail.com. Moltes gràcies i que tingueu una molt bona setmana!

Fins aviat nois, una abraçada! See you soon!!
Ah i recordeu.... everything will be fine!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada