ENGLISH

divendres, 17 d’abril del 2020

GOOD MORNING STUDENTS FROM 3RD
I HOPE YOU HAVE A NICE EASTER!!!

Bon dia nois i noies de tercer, espero que hagueu passat una molt bona pasqua. Us escric per explicar-vos la feina que tindreu aquesta setmana. Recordeu que teniu fins divendres vinent per entregar-la al correu paolacuencaescola@gmail.com

A continuació us explico les diferents tasques:


- Tasca 1: Vídeo hores de la setmana -->  https://www.youtube.com/watch?v=-bnbKgQl9h0
Heu de mirar el vídeo i practicar amb les propostes que ens fan al final del vídeo. Adjunto una fitxa amb un resum de com es diuen les hores en anglès.

*Fitxa resum hores anglès: https://drive.google.com/file/d/1Dk7jxGn22Gsogt5VkhtPDIGZAQk-cHwB/view?usp=sharing


- Continuació tasca 1: Fer un rellotge amb la següent plantilla i gravar-se dient 5 hores diferents ( fent servir tot el que s’ha après mitjançant el vídeo: past, to, half past, a quarter to, a quarter past). 


Una vegada gravat el vídeo, us heu d'avaluar amb la següent rúbrica (pintant la cara segons la vostra opinió sobre el vídeo): 

- Tasca 2: Vídeo routine verbs. Visualitzar el vídeo per introduir les accions que fem al nostre dia a dia i veure com es diuen en anglès. Al final del vídeo es practica per tal de veure si hem après algunes d’aquestes accions.  https://www.youtube.com/watch?v=WxISeXIPh9g 
També hem de completar una fitxa sobre aquest tema.


Doncs això és tot nois. M'haureu d'enviar el vídeo, la rúbrica i la fitxa de rutine verbs abans del proper divendres al correu paolacuencaescola@gmail.com. Recordeu que tenim un espai de videoconferència els dilluns a les 4 de la tarda per resoldre els dubtes que tingueu. A més, el meu correu està disponible tots els dies per a altres dubtes.

Moltes gràcies i un petó ben fort!

Paola. 


      Material que hem posat a la reunió del 20/04:














0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada