CATALÀ 1: EXPRESSIÓ ESCRITA

dimecres, 15 d’abril del 2020

Hola bonics!

Espero que aquests dies de “vacances” hagueu pogut descansar i agafar forces i que tots estigueu bé. Jo us he trobat molt a faltar.

Aquesta setmana us proposo començar a preparar-nos per Sant Jordi. Per fer-ho, realitzarem una expressió escrita. La manera de fer-la és una mica nova, així que llegiu amb atenció. Us penjaré una fitxa amb diferents caselles i vosaltres llençareu un dau amb la primera tirada us sortirà quin personatge serà el protagonista de la vostra història, amb la segona quin és el seu caràcter, amb la tercera el lloc on passa,... I així amb diferent informació. Com sempre, podeu afegir i inventar-vos el que vulgueu, però que quedi clar i s’entengui bé el que us ha sortit.

La fitxa la teniu AQUÍ.

Com s’entrega? Com sempre fem a classe, heu de fer primer l’esborrany de la vostra història i revisar-lo. Quan ho tingueu, ho heu de passar a net com fem sempre a classe, a boli i amb pauta. Si algú vol, pot afegir un dibuix. Una vegada ho tingueu fet, li heu de fer una foto (intenteu que a la imatge es vegi el millor possible, fent la foto amb bona llum, posant el mòbil paral·lel a la fitxa, etc. Segur que tots i totes sou uns experts fent fotos jeje). Només m’heu d’enviar la foto de l’expressió escrita en net.

M’ho heu d’enviar al meu correu (lorenamtutora@gmail.com). Teniu com a data màxima d’entrega el proper dimarts 21.

En el correu, digueu-me també si em doneu permís per publicar el vostre conte, i així podrem crear un petit llibre de contes de Sant Jordi. Qualsevol dubte que tingueu, envieu-me un correu.

Un petó molt gran,

Lorena

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada