Enigma de la setmana 14

divendres, 20 de desembre del 2019


Hola investigadors i investigadores!

En l'enigma dels nens de la setmana passada havíem de dir en quina volta s'adormia en Nuk, un gos amb moltes manies, i com alguns vau dir, era a l'última. La resposta de l'enigma de les famílies era, com algun de vosaltres vau dir, l'home era molt baixet i només arribava al botó del setè pis, per això havia de pujar la resta de pisos per les escales.

Aquí teniu els nous enigmes!

Enigma pels nens:
Ets un espia i vols infiltrar-te en una reunió de l’enemic. Però per entrar a la sala necessites una contrasenya que no coneixes. Així que t’amagues una estona a prop de la porta i et dediques a observar i escoltar a tothom qui va entrant. Arriba el primer i truca. “6” li demanen. Ell respon: “3”. “Endavant”. Sembla fàcil. Esperes al segon per estar segur. Quan arriba li demanen “8”, i ell respon “4”. “Passa”. Arriba un altre de seguida i s’escolta “14”, i ell respon “7”. Ara ja resulta evident. Molt segur de tu mateix, arribes a la porta i escoltes “10”. Respons d’immediat “5”. Et diuen “NO ÉS CORRECTE” i et fan presoner. Què ha sortit malament? Quina hauria d'haver estat la resposta?

Enigma per a les famílies:
A la tornada d’un cap de setmana, un pare amb el seu fill tenen un accident de cotxe. El pare mor a l’acte, però les ambulàncies arriben a temps per salvar l’infant. Les ambulàncies el porten a urgències. Però la persona que dirigeix el servei de cirurgia s’exclama: "No puc pas operar aquest nen. És el meu fill!!" Ja veieu clar de què es tracta?

Ens veiem després de festes!



3 comentaris:

  1. hola soc la lucia f. jo crec que la resposta hauria d'aver respos 15

    ResponElimina
  2. Hola soc la Daniela R.la resposta es 3 perque es el numero de lletres que te el numero que els hi diuen, 6 es tres perque sis te tres lletres i 8 es 4 perque 8 te 4 lletres i la resposta es 3

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Carlota i la resposta és 3 perquè té 3 lletres el número deu

    ResponElimina